apr 132022
 

In het maart nummer een reportage over Toyota in Duitsland met auto’s en foto’s van het museum in Keulen (10 pagina’s)

Het april nummer heeft een reportage van een test tussen een Toyota Crown van een clublid en een MB220  (10 pagina’s)

dec 162017
 

Deze week de nieuwe uitgave van (My) Go Toyota (Land Cruiser special) met extra Toyota Olympische & Paralympische winterspelen special. Ook in de nieuwe De Auto, clubblad van de KNAC en dus ook in het Carros magazine een artikel met de Toyota 2000GT & Lexus LC500h.

mrt 022016
 

Deze maand in de AutoWeek Classics een reportage over een 2000GT van 9 pagina`s. In de Klassiek & Techniek 4 pagina`s aankoop tips voor de BJ40 Land Cruiser. In het Veilingblad 2015 van Onschatbare Klassieker magazine 1 pagina vol geveilde Toyota`s, waaronder 2 x een 2000GT

mei 122015
 

Onlangs weer veel over Toyota te lezen, het My Toyota magazine en in de Autoweek Classics nr. 4 van 2015 de bekende foto’s van de afgesloten Toyota garage op Cyprus. Nu met een Nederlands stukje tekst i.p.v. het bekende stukje wat al jaren op Internet te vinden is.

 

mrt 102013
 

Gedurende de ganse maand mei, loopt er in Autoworld Museum in Brussel (Belgiës grootste museum) de tentoonstelling TOYOTA CELICA.  De TACN is gevraagd om 8 auto’s te voorzien. Momenteel hebben we er al vijf, we zoeken er dus nog drie. De wagens worden door de eigenaar gebracht eind april, en begin juni ook zelf weer opgehaald. (juiste data na overleg). De wagens worden beveiligd door camera’s en bewakers, en zijn verzekerd.
Wat zoeken we? Celica’s tussen 1972 en 1993, zo origineel mogelijk. Gerestaureerd of velgen e.d mag uiteraard wel, maar GEEN tuning. Heb je interesse in deze unieke gelegenheid om je wagen exclusief te tonen aan het grote publiek, mail me, met foto van de auto.
Michel Meeusen

Op 5 mei organiseren we een toertocht met vertrek nabij Brussel, en de eindstop is aan Autoworld. We bezoeken het museum en we kunnen er nog gezellig iets drinken achteraf. Iedereen van harte welkom, ook kandidaat-leden!!
Meer info hierover op Tacn.nl , op de TACN Facebookpagina, of bij het bestuur.

(Uitnodiging voor rondrit komt later)