Lid worden van de TACN

Inschrijven bij de club doet u door hier te klikken, u stuurt dan een e-mail naar de ledenadministratie met het verzoek een inschrijfformulier te krijgen. Gelijk uitprinten kan door het TACN >Inschrijf<formulier te printen, voor niet in Nederlandstaligen is een aangepast inschrijfformulier opvraagbaar.

De contributie is slechts €50 per jaar (nieuw tarief per januari 2020). Inschrijfgeld is eenmalig €5. Bij tussentijdse inschrijving geldt een lagere contributie naar rato.
Tussentijds lid worden gaat per kwartaal. Januari-maart €50+5, april-juni €40+5, juli-september €30+5, oktober  €20+5, november-december €50+5 voor inclusief het opvolgende jaar.

Donateurs betalen €35,- per jaar.

Voor verder vragen kunt u contact opnemen met de ledenadministratie

Aanmelden voor onze Facebook groep doet u door hier te klikken, dan kan de beheerden u toevoegen nadat u ook in de groep aanmelden heeft aangeklikt. Deze omslachtige manier is ter voorkoming dat we vollopen met zogenaamde “liefhebbers”. Het lid worden van de Facebook groep brengt geen kosten met zich mee, het is bedoeld om kennis te maken met onze club.

Een gedachte over “Lid worden van de TACN”

Reacties zijn gesloten.