Leidraad-beknopte handleiding TACN meeting

Handleiding TACN meeting:

De TACN in NIET  aansprakelijk voor schades geleden tijdens de tourrit dan wel tijdens de excursie / rondleiding. Houd u aan de geldende verkeersregels tijdens de rit . Houd u ook aan de aanwijzingen van de gidsen bij de rondleiding !

Voor vragen kunt u terecht bij de aanwezige bestuursleden ! GSM nummer van organiseerde persoon/personen.

Tijdens de rit:

 • normaal gesproken de doorgaande wegen aanhouden (tenzij anders beschreven).
 • wanneer ” richting …..” is aangeven , is bedoeld de bekende blauwe ANWB borden (tenzij speciaal vermeld).
 • we rijden GEEN onverharde wegen, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.
 • Tourritten zijn geen wedstrijden, houd rekening met andere verkeersdeelnemers, op mooie weekend dagen zullen er ook veel fietsers zijn!

 

 1. Wat is het doel, waar gaan we naar toe, waar eindigt de dag.
 2. Contactgegevens organisatoren, 06 (gsm) nummer.
 3. Startpunt: Horeca is makkelijk, als er maar sanitair is en bijvoorbeeld koffie om de leden/deelnemers te ontvangen.
 4. Bij een routebeschrijving de bovengedrukte disclaimer invoegen.
 5. Zorg voor adressen voor als iemand de weg kwijt raakt of de groep.
 6. Zorg bij een tijdsplanning dat de deelnemers op de hoogte zijn, bijvoorbeeld door een draaiboek bij of op het papier van de tourrit te zetten.
 7. Kosten: als je bijvoorbeeld een ontvangst met koffie en gebak, een entree van een museum met en nog een consumptie wilt doen, dan gaat het al snel naar €20 per persoon. Dit bedrag is door het bestuur goed gekeurd, mocht het anders zijn is dat in overleg met het bestuur natuurlijk te beoordelen. Wellicht in de vorm van een eigen bijdrage per persoon.

Maak een begroting ter goedkeuring voor het bestuur, overleg met de penningmeester hoe de meeting betaald wordt. Op rekening of voorschieten, de penningmeester kan na overleg van de bonnetjes het voorgeschoten bedrag zeer snel weer terug betalen.

 1. Eigen bijdrage bij een meeting: wordt door de organisator geïnd en overgemaakt naar de penningmeester of verrekend met de kosten van de meeting.
 2. Houd de inschrijving open tot een week voor de dag, in verband met het doorgeven aan de bezoekende partijen. Maak een deelnemerslijst voor de dag van de meeting zodat je kunt bijhouden of iedereen die ingeschreven is er ook daadwerkelijk bij is. (of afmeldt)
 3. Het bijhouden van de inschrijvingen kan in overleg door jezelf, of het bestuur worden bijgehouden. Mocht je een aanmelding krijgen, bevestig je dat dan naar de deelnemer toe.