22 september 2019 Meeting Limburg

 

Datum: zondag 22 september 2019

Startlokatie: Hotel van der Valk, Nijverheidsweg 35, 6227 AL Maastricht

Verzameltijd: 10.00-12.00 uur, aanmelding verplicht, aanmelding sluit 15 sept. via hans@tacn.nl

Op 22 september aanstaande gaan we gezamenlijk Fort Eben Emael bezoeken net over de grens in Belgiƫ , alwaar we in groepen een uitgebreide rondleiding krijgen door dit grote fort. Vooraf zullen we verzamelen bij bovenstaand hotel alwaar we tussen 10.00 en 12.00 zullen verzamelen voor een kopje koffie/thee met de traditionele Limburgse vlaai. Stipt om 12.00 starten we met een korte rit door de omgeving richting Eben Emael alwaar we om 13.00 verwacht worden voor de rondleiding. Deze zal circa 2 uur duren, zodat de eindtijd van deze meeting zal liggen rond. 15.30 uur. Ook leden die van ver komen zijn dan nog op een redelijke tijd weer thuis.

Info: www.hotelvandervalkmaastricht.nl  en https://www.fort-eben-emael.be

Praktische zaken:

  1. In het fort is het zo ongeveer 11 graden, een vest of jasje is aan te bevelen, ook een paar stevige schoenen is makkelijk, het is geen korte rondleiding!
  2. Aanmelding sluit op 15 september: aanmelden verplicht onder opgave aantal personen naar Hans@tacn.nl.  dit is nodig vanwege reservering in hotel en in het Fort! Maximaal aantal; personen is 60, wie eerst komt eerst maalt!
  3. We vertrekken stipt weer op de startlokatie, voor de koffie/vlaai gelieve op tijd te arriveren.
  4. Routebeschrijving naar de startlokatie welke aan zuidkant ligt van de Willem-Alexandertunnel ligt krijgen jullie in mail na jullie aanmelding.

Meeting alleen voor contributie betalende leden van de TACN en hun gezinsleden.

Namens bestuur TACN

Hans de Boer