ITM 2020 zaterdag 27 juni

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, auto, buiten en tekst

klik hier op Aanmelden 2019

Wat: Internationale Toyota Meeting (ITM)

Wanneer: Zaterdag 27 juni 2020

Waar:. Toyota Importeur Louwman & Parqui

Adres: Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonksveer (NL)

Hoe laat: 10.00 uur

Sluiting inschrijven: Via www.tcea.nl

Na wederom een vooral warme opkomst in 2018 zal ook in 2019 weer het ITM plaatsvinden met dank aan Toyota @ Lexus importeur Louwman & Parqui (L&P). Zoals altijd zal het plaatsvinden op het terrein van de importeur. De organisatie is weer in handen van de inmiddels bekende clubs, TCCN/TACN/MR 2 Club/LandCruiser Club en van de Corolla Club. De dag zal zoals gebruikelijk aanvangen om 10.00u en eindigen omstreeks 16.00u.

Vorig jaar waren er een paar zaken die voor herhaling vatbaar zijn gebleken. Zo was de display van de MR-2 Club in de hal voor het museum een absolute eyecatcher en werd ook het beschilderen van een oude Toyota Landcruiser door de aanwezige kinderen zeer gewaardeerd. Besproken is dan ook om het beschilderen van de Landcruiser weer in het programma op te nemen. Daarnaast zal de display dit jaar worden gewijd aan de terugkeer van de typeaanduiding Corolla bij Toyota in Europa. Derhalve zal worden getracht een aantal mooie exemplaren van dit iconische model te plaatsen, en natuurlijk zal L&P zijn best doen om de nieuwe Corolla ook aanwezig te hebben.

Om 10.00u zullen de poorten weer open gaan voor de bezoekers en kun je een lekker kopje koffie krijgen van L&P. Zoals bekend zien zij het ITM ook als een Cars & Coffee evenement dus dat sluit mooi aan. Bekeken gaat ook worden of er een foto moment gaat komen. Vorig jaar was die er niet, maar er zijn wel plannen voor iets vernieuwends, ik zeg, laat je verrassen.

Je kunt natuurlijk weer meedoen aan de verkiezing van de mooiste Toyota/Lexus. Er zijn dit jaar vijf categorieën. Classic (1982 en ouder), Youngtimer (1983-1998), Modern (1999 en jonger), Getuned en Terreinvoertuigen. Per categorie wordt de top vijf geplaatst in de “Winners Circle” Vier Toyota’s/Lexus’n worden in de ochtend genomineerd door de diverse besturen en worden verzocht plaats te nemen in de “Winners Circle”. Deelname hieraan is uiteraard op vrijwillige basis.
Of er ook een Facebook verkiezing komt is op dit ogenblik ook nog niet duidelijk. Daarvoor verwijzen we jullie graag naar de TCEA site waarop e.a. nader wordt toegelicht.

Wil je van je onderdelen af, neem ze mee. We krijgen de beschikking over een marktkraam even als vorig jaar. Wil je je auto verkopen, grijp je kans. Alles natuurlijk zonder dat het een grote lekkende boel wordt, maar de mogelijkheid is er. Je moet alleen zelf je spullen meenemen en een lekkere stoel om op te zitten.

Natuurlijk is er ook in 2019 weer een tombola aan het einde van de dag waarbij de prijzen ter beschikking zijn gesteld door L&P. De deelname aan de tombola is gratis. Ook het opblaaskasteel voor de allerkleinsten is weer aanwezig. Daarnaast zal de L&P verzameling weer te bewonderen zijn en zullen de jongste Toyota/Lexus modellen weer te bewonderen zijn.