Waterlinie tourrit 5 maart 2017.

 

UITNODIGING SEIZOENSOPENING  2017.

TACN Waterlinie tourrit/meeting

datum: zondag 5 maart 2017,

aanvang: 10:30 uur

Van der Valk Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen. A2 afslag Breukelen, richting Industrie Breukelerwaard P+R en mes+vork. Bij de molen rechtdoor naar de parking via de slagboom, parkeren is de eerste 4 uur gratis, hoef je niks voor te doen. Best is om helemaal achteraan te parkeren op het gravel, dan staan we bij elkaar.

We gaan verzamelen bij het hotel/restaurant met de grote toekan waar we eerst koffie met wat lekkers nuttigen. Via de grote draaideur naar binnen en rechtsaf bij de receptie, doorlopen door het restaurant en we krijgen een plaatsje bij het raam. Om 11:30 uur start de toerrit van ongeveer 50 km langs 10 verschillende forten over veelal binnenwegen door de provincie Utrecht. Het eindpunt is Fort Vechten waar het Waterlinie museum is gevestigd, alwaar we en rondleiding genieten. Deze rondleidingen start om 14:30 dus zorg dat je op tijd bij het museum bent.
Eindpunt : Fort bij Vechten, Achterdijk 10 – 14, Bunnik. Parking bij het museum is voor eigen kosten, parkeermunt bij de kassa van het museum te koop voor €3,-
https://waterliniemuseum.nl/        http://www.hollandsewaterlinie.nl/

Door de vele aanmeldingen zullen we moeten opsplitsen in rondleidingen. Keuze uit rondleidingen: zie voor meer info rondleidingen Graag uw voorkeur aangeven bij opgave.

  • Reduit+WO1,
  • Fort Vechten (buitenterrein)
  • Zelfstandig het museum bezoeken.

Stuur a.u.b. even een berichtje, liefst per mail of je alleen of met meer komt naar Daan Smit i.v.m. het bestellen van de broodjes en voor de rondleiding. Inschrijven t/m maandag 27 februari i.v.m. de reserveringen en voorkeur van rondleiding!

Zie via deze link een programma op RTV Utrecht over het Waterlinie museum.

Meeting enkel voor contributie betalende tacn leden.